Digitális pénzeszköz kibocsátó vállalat IPO-ja

Tőzsdére megy IPO formájában a világ ötödik legnagyobb pénzpiaci eszközt kibocsátó vállalata, amely nemrégiben pert nyert a SEC ellen!

Létrehozva: 2023.10.17.

 

Több elemző szerint ez a vállalat digitális pénzpiaci eszközének árfolyamát (jelenleg ~0,50$ – október 17.-én) akár 20x-ára is növelheti belátható időn belül, ráadásul az Egyesült Államokban már elkezdődött az IPO előtti részvények előértékesítése!*

Ön is érdekelt lenne, ha az ilyen- vagy hasonló lehetőségekhez hozzáférhetne és/vagy időben le tudná kereskedni a szabályozott digitális eszközök piacán?

További információkért regisztráljon az űrlap kitöltésével és ismerkedjen meg egy Európában engedélyezett és felügyelt digitális eszközpiaci szolgáltatóval!

További információkért regisztráljon!
A jelen anyag tartalma marketingkommunikációnak minősül, és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak és/vagy befektetési kutatásnak és/vagy tranzakcióra való felhívásnak, illetve nem minősül ajánlattételnek, nem ad teljes körű tájékoztatást. Ez az anyag kizárólag tájékoztatási/oktatási céllal készült, és nem jelent kötelezettséget befektetési tranzakciók végrehajtására, és nem garantálja vagy jósolja meg a jövőbeli teljesítményt. A Golden Line Management Kft. és az érintett személyek, beleértve a szerződött üzleti partnerei (különös tekintettel az Unicorn Technologies Limited, melynek regisztrált márkaneve: BITmarkets) munkatársai, vagy Társaságunk alkalmazottai, nem garantálják a harmadik felek által szolgáltatott információk/adatok pontosságát, érvényességét, időszerűségét vagy teljességét, és nem vállalnak felelősséget az említett információk/adatok alapján végrehajtott befektetésekből eredő veszteségekért. A múltbeli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli eredményekre.