A BTMT áremelkedés a public sale után

A BITmarkets Token (BTMT) közel 400%-kal emelkedett. De hogyan?

Létrehozva: 2023.11.30.

 

A BITmarkets kriptopénz-tőzsde platform-natív tokenje, a BITmarkets Token (BTMT) közel 400%-kal emelkedett 2023 márciusában, a zártkörű értékesítés fázisában történt első értékesítés óta.

A befektetők egyre jobban bíztak a BTMT-ben, mivel a token értéke fokozatosan emelkedett a zártkörű értékesítés és a zártkörű előértékesítési fázisok során egészen a jelenlegi nyilvános értékesítésig, amely idén novemberben kezdődött.

A márciusi szerény, de ambiciózus indulás óta a BTMT ára az elmúlt egy hónap során katapultált, és a cikk írásakor 0,142 dolláros tokenenkénti értéket ért el.

A BTMT korai befektetői a legnagyobb nyereséget könyvelhetik el. Íme a statisztikák 2023. novemberi állapot szerint:

– A BTMT-tulajdonosok 50%-a több mint 100%-ot ért el a befektetéseken

– A BTMT-tulajdonosok 21%-a több mint 200%-t ért el a befektetéseken

– A BTMT-tulajdonosok 3%-a több mint 300%-t ért el a befektetéseken

 A BTMT exponenciális növekedése mögött két fő tényező áll:

A BTMT és a MATIC – a jó hírű Polygon hálózatban honos kriptopénz – összekapcsolódása kulcsfontosságú szerepet játszott a BTMT árfolyamának emelkedésében. A BTMT értéke felfelé hajtott, mivel a MATIC az elmúlt hónap során jelentős, 25%-os árfolyam-ugrást produkált.

A BTMT árfolyam-emelkedése a kriptopénzpiacon uralkodó egyre bullishabb hangulatnak és a piaci szereplők ragályos optimizmusának is köszönhető, ami azt eredményezte, hogy a teljes kriptopénz piaci kapitalizációja az elmúlt hónap során 18%-kal emelkedett.

A kriptopénzek 2023-ban újra teret nyertek, miközben a kripto befektetők, kereskedők és spekulánsok körében elterjedt a spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF) jóváhagyása miatti izgalom, és a piaci szereplők szemmel tartják a rendkívül jelentős Bitcoin feleződési eseményt.

A BTMT 2024 első negyedévében lép a nyilvános térbe és kerül a kriptopénz-tőzsdékre, ami annak az időszaknak a végét jelzi, amikor a token kedvezményes áron vásárolható meg.

A BTMT egy rendkívül hasznos digitális token, amely rengeteg előnyt biztosít a tulajdonosai és felhasználói számára, miközben nagy értéknövekedési potenciállal is rendelkezik, így várhatóan tovább folytatja növekedési pályáját.

Használja ki ezt az exkluzív lehetőséget, és vásároljon BTMT-t vonzóbb árakon.*

*forrás: https://bitmarkets.com/hu/insights/article/a-btmt-ara-kozel-400-kal-emelkedik-a-nyilvanos-eladas-soran

 

További információkért regisztráljon!
A jelen anyag tartalma marketingkommunikációnak minősül, és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak és/vagy befektetési kutatásnak és/vagy tranzakcióra való felhívásnak, illetve nem minősül ajánlattételnek, nem ad teljes körű tájékoztatást. Ez az anyag kizárólag tájékoztatási/oktatási céllal készült, és nem jelent kötelezettséget befektetési tranzakciók végrehajtására, és nem garantálja vagy jósolja meg a jövőbeli teljesítményt. A Golden Line Management Kft. és az érintett személyek, beleértve a szerződött üzleti partnerei (különös tekintettel az Unicorn Technologies Limited, melynek regisztrált márkaneve: BITmarkets) munkatársai, vagy Társaságunk alkalmazottai, nem garantálják a harmadik felek által szolgáltatott információk/adatok pontosságát, érvényességét, időszerűségét vagy teljességét, és nem vállalnak felelősséget az említett információk/adatok alapján végrehajtott befektetésekből eredő veszteségekért. A múltbeli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli eredményekre.