BTMT-IPO elsődleges digitális eszközkibocsátás

Most akár Te is részt vehetsz Európa egyik feltörekvő digitális pénzpiaci tőzsdéjének a BITmarkets-nek saját szolgáltatásához kapcsolódó elsődleges digitális eszközkibocsátásában!

Létrehozva: 2023.09.22.

 
Viszont hamarosan véget ér a zártkörű előértékesítési fázis, aminél még alacsonyabb árfolyamon elérhető el a BTMT token, a későbbi nyilvános értékesítési, és a tőzsdei listázási árfolyamokhoz képest!*
 
Miben részesülhetsz, ha tulajdonossá válsz?
 
✅Alacsonyabb díjak
✅Személyre szabott VIP támogatás
✅Cég növekedéséből való részesedés
✅Korai hozzáférés exkluzív ajánlatokhoz, projektekhez
✅Hozzáférés prémium tartalmakhoz, elemzésekhez
✅Befolyásolás a döntéshozatalban az ESG projektek támogatására
 
Vajon számíthatunk hasonló árfolyam emelkedésre, mint a legnagyobb kapitalizációjú szolgáltatás alapú digitális fizetőeszköz esetén történt (Binance Coin)?**
 
Első nyílt piaci ár 2017-ben: ~0,10$
Csúcsértéke 2021-ben: ~676$!**
 
(Ez a Binance digitális pénzpiaci tőzsdéjének saját szolgáltatáshoz köthető eszköze: BNB Coin)
 
Ön is érdekelt lenne, ha ilyen, vagy hasonló hozamokat tudna elérni a szabályozott digitális eszközök piacán?
 
További információkért regisztráljon az űrlap kitöltésével és ismerkedjen meg egy Európában engedélyezett és felügyelt digitális eszközök piaci szolgáltatóval!
 

További információkért regisztráljon!
A jelen anyag tartalma marketingkommunikációnak minősül, és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak és/vagy befektetési kutatásnak és/vagy tranzakcióra való felhívásnak, illetve nem minősül ajánlattételnek, nem ad teljes körű tájékoztatást. Ez az anyag kizárólag tájékoztatási/oktatási céllal készült, és nem jelent kötelezettséget befektetési tranzakciók végrehajtására, és nem garantálja vagy jósolja meg a jövőbeli teljesítményt. A Golden Line Management Kft. és az érintett személyek, beleértve a szerződött üzleti partnerei (különös tekintettel az Unicorn Technologies Limited, melynek regisztrált márkaneve: BITmarkets) munkatársai, vagy Társaságunk alkalmazottai, nem garantálják a harmadik felek által szolgáltatott információk/adatok pontosságát, érvényességét, időszerűségét vagy teljességét, és nem vállalnak felelősséget az említett információk/adatok alapján végrehajtott befektetésekből eredő veszteségekért. A múltbeli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli eredményekre.