Kereskedési bónusz a BITmarkets-nél!

30% kereskedési bónusz BTMT vásárlása után!

Ne maradjon le róla!

Létrehozva: 2024.03.19.

Amennyiben nyit a BITmarkets-nél egy walletet, és elhelyez rajta pl: 1000 USD first time deposit-ot (első befizetést) és abból BTMT eszközt vásárol, jóváírnak a vásárlással megegyező 30%-os  kereskedési bónuszt a margin walletba!

Az ajánlat 2024.04.02. 23:59-ig tart, ha a megadott időpontig feltölti a számlanyitáshoz szükséges dokumentumokat (személyazonosító, és lakcímet igazoló dokumentum). A bónuszösszeg nem kiutalható, csak a bónuszból származó nyereség.

További részletek, és a Bónusz feltételei Bővebben

 

Regisztráljon most a BITmarkets weboldalán!

A jelen anyag tartalma marketingkommunikációnak minősül, és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak és/vagy befektetési kutatásnak és/vagy tranzakcióra való felhívásnak, illetve nem minősül ajánlattételnek, nem ad teljes körű tájékoztatást. Ez az anyag kizárólag tájékoztatási/oktatási céllal készült, és nem jelent kötelezettséget befektetési tranzakciók végrehajtására, és nem garantálja vagy jósolja meg a jövőbeli teljesítményt. A Golden Line Management Kft. és az érintett személyek, beleértve a szerződött üzleti partnerei (különös tekintettel az Unicorn Technologies Limited, melynek regisztrált márkaneve: BITmarkets) munkatársai, vagy Társaságunk alkalmazottai, nem garantálják a harmadik felek által szolgáltatott információk/adatok pontosságát, érvényességét, időszerűségét vagy teljességét, és nem vállalnak felelősséget az említett információk/adatok alapján végrehajtott befektetésekből eredő veszteségekért. A múltbeli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli eredményekre.