BITmarkets csökkenti a kriptokereskedési díjakat!

Amikor valaki úgy dönt, hogy elindul a kriptopénzek útján, jellemzően több dolgot is figyelembe vesz, mielőtt belevág az első kereskedésbe, befektetésbe vagy hitbeli ugrásba.

Létrehozva: 2023.11.30.

Mivel kereskedjünk? Mikor vásároljunk és mikor adjunk el? Sok kérdés merül fel, és az egyik fontos kérdés az lenne, hogy hogyan kereskedjünk. A kriptovalutákat kriptovaluta tőzsdéken keresztül vásárolják és adják el, és az egyik dolog, ami megkülönböztet egy kriptotőzsdét a másiktól, az a kereskedési díjak lennének.

A kriptopénz-kereskedés egyszerűvé, elérhetővé, biztonságossá és megfizethetővé tétele érdekében a kereskedők és befektetők számára a BITmarkets jelentősen csökkentette a kriptopénz-kereskedelmi díjakat az azonnali kereskedés, a határidős kereskedés és a margin kereskedés esetében.

Kereskedési díjainkat akár 68%-kal csökkentettük, mindössze 0.01% a VIP kereskedőink számára.

A BITmarkets úttörő kriptovaluta tőzsdeként elismert, amely 2022 eleji indulása óta gyors globális terjeszkedést élvezett, és több díjat is elnyert kiemelkedő ügyfélszolgálatáért, dicséretes oktatási erőfeszítéseiért, valamint a biztonság és a bizalom legmagasabb szintű szintjéért.

Nem meglepő, hogy a legbefolyásosabb kriptopénz-tőzsdék azok, amelyek zökkenőmentes, biztonságos és költséghatékony kriptopénz-kereskedelmi élményt nyújtanak. Ez nem csak a nyújtott termékek és szolgáltatások egyediségét és hatékonyságát foglalja magában, hanem a végső felhasználói élményt és elégedettséget is.

Ezért a BITmarkets úgy döntött, hogy továbblépve csökkenti kriptopénz kereskedési díjait, hogy tovább javítsa a kriptokereskedési élményt kereskedői közösségünk számára. Ez egyszerű; alacsonyabb kereskedési díjak = megfizethetőbb kereskedés.

A díjcsökkentések olyan aktív kereskedőkre vonatkoznak, akik megfelelnek bizonyos követelményeknek, tekintettel a vásárlásra & a platformon belüli tokenünk, a BITmarkets Token vagy röviden BTMT birtoklására.

Tudjon meg többet az új szintű kereskedési díjkedvezmények, hogy megértse, hogyan számítja a BITmarkets a kereskedési díjakat, és milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy az iparági szinten alacsony kriptopénz kereskedési díjakat aktiválhassa.

*forrás: https://bitmarkets.com/hu/insights/article/bitmarkets-lowers-crypto-trading-fees

 

További információkért regisztráljon!
A jelen anyag tartalma marketingkommunikációnak minősül, és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak és/vagy befektetési kutatásnak és/vagy tranzakcióra való felhívásnak, illetve nem minősül ajánlattételnek, nem ad teljes körű tájékoztatást. Ez az anyag kizárólag tájékoztatási/oktatási céllal készült, és nem jelent kötelezettséget befektetési tranzakciók végrehajtására, és nem garantálja vagy jósolja meg a jövőbeli teljesítményt. A Golden Line Management Kft. és az érintett személyek, beleértve a szerződött üzleti partnerei (különös tekintettel az Unicorn Technologies Limited, melynek regisztrált márkaneve: BITmarkets) munkatársai, vagy Társaságunk alkalmazottai, nem garantálják a harmadik felek által szolgáltatott információk/adatok pontosságát, érvényességét, időszerűségét vagy teljességét, és nem vállalnak felelősséget az említett információk/adatok alapján végrehajtott befektetésekből eredő veszteségekért. A múltbeli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli eredményekre.