AI szektor

Tarolhat a mesterséges intelligencia is a digitális pénzeszközök piacán?

A szakértők egyre inkább úgy látják, hogy miután az AI forradalmasíthatja a különböző iparágakat, az AI üzleti modellhez kötődő digitális pénzeszközök is jelentős növekedésre számíthatnak! *

A legnagyobb vállalatok részvényei sorra döntötték a csúcsokat azt követően, hogy a negyedéves beszámolókon az AI használatát helyezték kilátásba. **

Néhány példa 2023-ból:

Microsoft -> 50 % feletti emelkedés ***

NVIDIA -> 215% feletti emelkedés ***

Alphabet Inc Class A (GOOGL) -> 40% feletti emelkedés ***

Ráadásul egyre több mesterséges intelligenciával kapcsolatos digitális pénzeszközök jelentős árfolyamemelkedéseket tudhattak maguk mögött az elmúlt hetek során! (2024 március 1.-12.)

The Graph: ~50% emelkedés ***

Arkham: ~20% emelkedés ***

Ön szerint elérheti az Arkham a 30$-t és a The Graph a 3$-t?

Befektetőként szeretne jól időzíteni és megfogni hasonló jelentős árfolyamemelkedéseket a jövőben?

További információkért, befektetési/kereskedési lehetőségekért ismerje meg azt a digitális pénzpiaci eszköz tőzsdét aki elsőként 24/7 ügyfélkapcsolattartási szolgáltatást kínál anyanyelven a digitális fizetőeszköz tőzsdék között egyedülállóan!

Töltse ki az űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

További információkért regisztráljon!A jelen anyag tartalma marketingkommunikációnak minősül, és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak és/vagy befektetési kutatásnak és/vagy tranzakcióra való felhívásnak, illetve nem minősül ajánlattételnek, nem ad teljes körű tájékoztatást. Ez az anyag kizárólag tájékoztatási/oktatási céllal készült, és nem jelent kötelezettséget befektetési tranzakciók végrehajtására, és nem garantálja vagy jósolja meg a jövőbeli teljesítményt. A Golden Line Management Kft. és az érintett személyek, beleértve a szerződött üzleti partnerei (különös tekintettel az Unicorn Technologies Limited, melynek regisztrált márkaneve: BITmarkets) munkatársai, vagy Társaságunk alkalmazottai, nem garantálják a harmadik felek által szolgáltatott információk/adatok pontosságát, érvényességét, időszerűségét vagy teljességét, és nem vállalnak felelősséget az említett információk/adatok alapján végrehajtott befektetésekből eredő veszteségekért. A múltbeli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli eredményekre.