BTMT Earn program: keressen kamatot és élvezze az előnyöket!

A kriptopiac egyre versenyképesebbé válik, és az innovatív kereseti lehetőségek és a közösségi szerepvállalási kezdeményezések kulcsfontosságú pilléreknek bizonyultak a kriptopénzpiaci kereskedők, befektetők és rajongók számára nyújtott hozzáadott érték biztosításában. 

Létrehozva: 2024.03.21.

A folyamatos elkötelezettségünkkel összhangban, hogy elősegítsük egy elkötelezett kriptoközösség kialakulását, amely nagyobb választékú profitszerző tevékenységekhez fér hozzá, a BITmarkets 2024 márciusában elindította a BITmarkets Earn szolgáltatást, amely garantált kamatokkal jutalmazza azokat a felhasználókat, akik megvásárolják és idővel lekötik a BITmarkets Token (BTMT) értékpapírjaikat.

Ez az úttörő szolgáltatás egy robusztus módot kínál a résztvevőknek arra, hogy passzív jövedelmet generáljanak, miközben további előnyök sokaságát élvezhetik. A BITmarkets Earn egyszerű, mégis hatékony elven működik.

A kereskedők először is elkülönítik a kívánt mennyiségű BTMT-t zárolásra. Ezután kiválasztják a zárolási időszak időtartamát, és végül garantált hozamot generálnak a zárolt BTMT-jükön.

A szolgáltatás két különböző programra tagolódik: Flexible és Fix Earning. A Flexible Earn program évi 0,34%-os hozamot kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy bármikor rugalmasan felvehessék a jutalmakat, bár alacsonyabb hozam mellett.

A Fixed Earn program viszont lényegesen magasabb hozammal jutalmazza a felhasználókat – 1.45%-ot a BTMT 30 napra történő zárolásáért, 2,10%-ot 60 napra, és lenyűgöző 4,25%-ot 120 napra, kiszolgálva azokat, akik hajlandóak előre meghatározott időszakokra lekötni a pénzüket, hogy maximalizálják a jövedelmüket.

A BITmarkets Earn csábítása túlmutat a kamatszerzés egyszerű mechanikáján. A BTMT vásárlói, birtokosai és felhasználói egy olyan közösségbe integrálódnak, amely rendkívül alacsony kereskedési díjakat, éjjel-nappal működő VIP ügyfélszolgálatot, izgalmas jutalmazási programokban való részvételt, a levegőbe dobott pénzek átvételét, valamint a platform funkcióiról és szolgáltatásairól való szavazási jogot élvez. Az előnyöknek ez az átfogó csomagja nemcsak a felhasználói élményt fokozza, hanem a BTMT belső értékét is erősíti a kriptoökoszisztémán belül.

A BITmarkets közösséghez való csatlakozásra való meghívás kulcsfontosságú pillanatban érkezik. Március óta a BTMT hivatalosan önálló kriptopénzként szerepel a BITmarkets tőzsdén, ahol megvásárolható és kereskedhető. Ez a jelentős mérföldkő azt jelenti, hogy a BTMT árfolyama a kereslet és kínálat szabad piaci erőinek van kitéve, ami a token növekedési potenciáljának új korszakát hirdeti.

Azzal, hogy a BTMT tulajdonosai számára mostantól rendkívül alacsony kriptokereskedelmi díjak vannak érvényben, a BITmarkets ökoszisztémában való részvétel előnyei még soha nem voltak ilyen csábítóak. Miközben tanúi vagyunk a BTMT teljes növekedési potenciáljának kibontakozásának, a BITmarkets Earn integrálása a szélesebb BITmarkets ökoszisztémába szinergikus megközelítést jelent a kriptokereskedés és befektetés terén.

A passzív jövedelemtermelés lehetőségének és a BTMT-tulajdonosok számára kizárólagos előnyök sorának kombinálásával a BITmarkets nem csupán egy tokent vagy egy szolgáltatást kínál, hanem egy olyan átfogó élményt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy maximalizálják kripto befektetéseiket, miközben egy előremutató közösség szerves részévé válnak.*

További információkért regisztráljon!
A jelen anyag tartalma marketingkommunikációnak minősül, és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak és/vagy befektetési kutatásnak és/vagy tranzakcióra való felhívásnak, illetve nem minősül ajánlattételnek, nem ad teljes körű tájékoztatást. Ez az anyag kizárólag tájékoztatási/oktatási céllal készült, és nem jelent kötelezettséget befektetési tranzakciók végrehajtására, és nem garantálja vagy jósolja meg a jövőbeli teljesítményt. A Golden Line Management Kft. és az érintett személyek, beleértve a szerződött üzleti partnerei (különös tekintettel az Unicorn Technologies Limited, melynek regisztrált márkaneve: BITmarkets) munkatársai, vagy Társaságunk alkalmazottai, nem garantálják a harmadik felek által szolgáltatott információk/adatok pontosságát, érvényességét, időszerűségét vagy teljességét, és nem vállalnak felelősséget az említett információk/adatok alapján végrehajtott befektetésekből eredő veszteségekért. A múltbeli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli eredményekre.